EM2020em2020.jol.dk


Siden:
April 2004


Klik her hvis menuerne ikke virker...

Præmier

 • 35% af den samlede præmiesum går til vinderen af hovedkonkurrencen.
  Hvis der ikke er nogle vindere af 1., 2. eller 3. spurtkonkurrence, går præmien fra disse til vinderen af hovedkonkurrencen.
 • 20% af den samlede præmiesum går til nr. 2 af hovedkonkurrencen.
 • 10% af den samlede præmiesum går til nr. 3 af hovedkonkurrencen.
 • 10% af den samlede præmiesum går til vinderen af første delkonkurrence.
  Første delkonkurrence er point opnået ved gæt af Gruppekampe.
 • 10% af den samlede præmiesum går til vinderen af anden delkonkurrence.
  Anden delkonkurrence er point opnået ved gæt af kampe efter gruppekampene (altså knald-eller-fald-kampene).
 • 5% af den samlede præmiesum går til vinderen af første spurtkonkurrence.
  Første spurtkonkurrence går til den, der gætter det samlede antal mål rigtig i hele turneringen. Dvs. at summen af alle ens gæt i hele konkurrencen skal være det samme som summen af antal scorede mål i hele turneringen (forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence tæller ikke med). Man kan kun deltage i denne spurtkonkurrence hvis man har gættet på alle kampe. Hvis der ingen vindere er, går præmien til vinderen af hovedkonkurrencen.
 • 5% af den samlede præmiesum går til vinderen af anden spurtkonkurrence.
  Anden spurtkonkurrence går til den, der gætter flest rigtige resultater i træk (min. 2). Dette er i forhold til kampnr. og ikke spilletid. Hvis der er flere, der gætter samme antal resultater i træk, går præmien til den, der har den seneste sekvens. Hvis der ingen vindere er, går præmien til vinderen af hovedkonkurrencen.
 • 5% af den samlede præmiesum går til vinderen af tredie spurtkonkurrence.
  Tredie spurtkonkurrence går til den, der får flest point ved at gætte på vinder af EM2020. Dog er kravet for at komme i betragtning, at det hold man har gættet på i hver runde minimum kommer videre fra den pågældende runde. Dvs. at hold man har gættet INDEN gruppekampene skal nå minimum videre fra gruppespillet, hold man har gættet EFTER gruppekampene skal nå minimum til kvartfinalerne og hold man har gættet INDEN semifinalen skal nå minimum til finalen. Hvis der ingen vindere er, går præmien til vinderen af hovedkonkurrencen.